Waarom een training Energie & Balans

Ervaar je nog passie en bevlogenheid? Stap je iedere ochtend vol energie uit je bed, klaar voor de nieuwe dag?
De druk in onze maatschappij is fors en de focus ligt op presteren. We hebben niet altijd in de hand wat er op ons pad komt. We hebben wel altijd keuzevrijheid hoe we daar mee omgaan. Soms weten we niet goed meer waarom we doen wat we doen. Wat ons echt enthousiast maakt. Wat hetgeen is waarvoor je hier bent. Waar je kwaliteiten en talenten liggen en hoe je die kunt inzetten. Elke relatie begint met je zelfrelatie. Daar is de training Energie & Balans ten volle op gericht. Vanuit zelfrespect, zelfwaardering, je levensvisie en liefde voor jezelf. Als je trouw bent aan jezelf ga je authentieke relaties met anderen aan, kun je jezelf zijn en weet je wat je wilt. Gun je zelf groei en bloei, energie en balans in jezelf. De training Energie & Balans helpt je op die weg.

De zeeman die niet weet welke richting hij op wil varen, heeft nooit gunstige wind. Vanuit de verbinding met jezelf, weet je welke koers je wilt varen, hoe je in het leven wilt staan zodat je ook stormen kunt weerstaan!

Over de training

De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Er wordt vrijdagmiddag gestart vanaf 16.00 uur en eindigt zondagmiddag om 16.00 uur.
De avondmaaltijden van vrijdag en zaterdag zijn inbegrepen in de cursusprijs. De lunches van zaterdag en zondag ook. Overnachtingen van vrijdag en zaterdag regelt men zelf in de nabije omgeving en zijn niet in de prijs van de training inbegrepen. (Er zijn veel leuke hotels in de omgeving).

Het resultaat is, dat de deelnemers zichzelf beter kennen, begrijpen, aanvaarden en focussen op wat echt belangrijk voor hen is. DURF TE LEVEN! Durf te ontdekken, durf te delen en te reflecteren op elkaar. Want alleen vanuit de wijsheid en veiligheid van de groep scheppen we de randvoorwaarden om deze ontdekkingsreis te gaan. Meld je aan voor de training

Training Energie & Balans gegeven door:

De training Energie & Balans wordt geleid door twee trainers die beiden veel ervaring hebben; Anja van Stralen en Paul Schoof. De methodiek is ondogmatisch om iedereen te activeren uit de eigen comfortzone te komen. Dit vraagt veel alertheid van de trainers en de bereidheid bij de deelnemers te focussen op de persoonlijke ont-wikkeling .

Paul Schoof

Na jarenlang als directeur en bestuurder in de ouderenzorg te hebben gewerkt, ben ik mijn tweede loopbaan begonnen. Vanuit mijn lange ervaring in het management in de zorg heb ik ervaren hoe belangrijk menselijke relaties zijn. Maar vooral ook de relatie die mensen met zichzelf hebben. Terugkijkend op mijn leven waren de moeilijke momenten en de tegenslagen steeds aanknopingspunten tot verandering en groei. Ik gun jou ook groei en heling.  In onze aanpak proberen we dat open, betrokken en in verbinding met jou te doen.  Integriteit , respect en veiligheid zijn leidend voor ons.
Graag dragen wij bij aan jouw kwaliteit van leven en werken. In de Training Energie @ Balans gaan we samen ontdekken wat dat voor jou is. Wat jouw positieve aanknopingspunten, kwaliteiten, talenten en hulpbronnen zijn die je energie en voldoening geven.
Soms ga je door de pijn heen om je weer op te richten en sturing aan je leven te geven.
Naast trainer ben ik psychosociaal therapeut, lifestylecoach en hypnotherapeut. Ik ben ook leertherapeut voor studenten. Omdat verbinding voor mij zo’n belangrijke drijfveer is, ben ik ook Buitengewoon Trouwambtenaar.

Anja van Stralen

Na mijn HBO opleiding ben ik ruim 10 jaar in het commerciële bedrijfsleven werkzaam geweest. Van marketing en sales executive tot adviseur commerciële zaken. Vanaf 2004, aangespoord door een burn-out, ben ik mijn scope volledig gaan verleggen.Ik volgde meerjarig diverse opleidingen op het complementaire gezondheidsgebied. Medio 2006 heeft dit geresulteerd in mijn eigen praktijk voor natuurlijke gezondheidsbegeleiding. In het begin alleen als Bowen therapeut (manuele therapievorm) en nu in combinatie met voeding – & leefstijladvies en individuele coaching.

Naast mijn eigen praktijk ben ik vele jaren coach & trainer geweest voor diverse skydive teams. Verder organiseer en begeleid ik nog steeds kleine groepsreizen naar Hawaii en geef ik lezingen en workshops over ‘natuurlijke voeding & leefstijl’ en ‘leven vanuit je kracht’.

Het is mijn passie om het leven te leven door bewust te kiezen voor dat wat me echt gelukkig maakt. Eén van die dingen is anderen assisteren in het ontsluiten van hun unieke kwaliteiten en talenten. Het is mijn visie dat leven en werken vanuit innerlijke kracht niet alleen veel individueel levensplezier oplevert maar dat dit ook uitstraalt naar de (werk)omgeving. Zo zorgt het voor een optimale bijdrage aan de samenleving.