Paul Schoof

Ik heb een open, eerlijke en verbindende stijl van communiceren. Ik hecht aan integriteit en respect en ben gepassioneerd en betrokken. Vanuit een energieke flow en positieve levensinstelling vind ik het een uitdaging om bij te dragen aan kwaliteit van leven en kwaliteit van werken. Wat dat is, bepaalt u uiteraard zelf.
Ik koester de gedachte dat iedereen beschikt over positieve aanknopingspunten, kwaliteiten, talenten en hulpbronnen die ons energie en voldoening geven.

Vanaf mijn 30e was ik directeur en later bestuurder in de zorg. Ik ben mijn hele loopbaan bezig geweest mezelf verder te ontwikkeling door scholing en bijscholing.
Op een later tijdstip in mijn loopbaan, wilde ik graag mijn ervaring op een andere manier dienstbaar maken aan de samenleving en ben me gaan richten op (leefstijl)coaching, counseling, hypnotherapie, advisering en training.

Desgevraagd adviseer ik organisaties in de zorg waar de onderlinge verbinding onder druk staat of zelfs kwijt is. Ik ben analytisch maar ook sterk resultaatgericht. Indien een organisatie daar behoefte aan heeft, kan ik snel & ondernemend en innoverend adviseren. Door gezamenlijk te werken vanuit de gewenste structuur en cultuur worden de beste resultaten bereikt.  Ik ben gericht op het bijdragen aan vitale medewerkers in een vitale werkomgeving.

Ik ben Beroepscoach Practitioner, geaccrediteerd door het Nobco, Integratief counselor en geaccrediteerd leefstijlcoach.

Ben ook vader van een gezin met 4 kinderen die ondertussen allemaal hun pad zijn gegaan.

Ik ben lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), registratienummer 9047

Ik ben lid van de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijl Coaches Nederland), registratienummer 374

https://www.linkedin.com/in/schoofpaul/