Paul Schoof

Ik heb een open, eerlijke en verbindende stijl van communiceren. Ik hecht aan integriteit en respect, ben gepassioneerd en betrokken. Ik ben analytisch maar ook sterk resultaatgericht. Indien een organisatie daar behoefte aan heeft, kan ik snel & ondernemend en innoverend adviseren. Door gezamenlijk te werken vanuit de gewenste structuur en cultuur worden de beste resultaten bereikt. Vanuit een energieke flow en positieve levensinstelling is het een uitdaging om te werken aan kwaliteit van leven en kwaliteit van werken. Ik handel vanuit een sterke empathie en drive mensen te verbinden. Dit vanuit de gedachte dat er altijd positieve aanknopingspunten zijn die ons energie en voldoening geven.

Vanaf mijn 30e was ik directeur en later bestuurder in de zorg. Ben mijn hele loopbaan bezig geweest met scholing en bijscholing. (o.m. Hoger Management en drie masterclasses).
Mijn drive is gericht op een optimaal ervaren kwaliteit bij de klant. Als de medewerker -door trouw te zijn aan zijn persoonlijke talenten en competenties-  bijdraagt aan de doelstelling van de organisatie levert dit ook voor hem/haar kwaliteit van werken. En leven, want een mens werkt om te leven.

Ik ben gericht op vitale medewerkers in een vitale werkomgeving.

Vanuit mijn adviesrol neem ik organisaties aan de hand om zorg te dragen voor de optimale randvoorwaarden. Het werken vanuit een (veranderende) visie vraagt om aangepaste structuren, communicatielijnen, functieprofielen en leiderschap. Dit vanuit een stijl van lean organiseren en resultaatgericht en overzienbare tijdeenheden.

De training zelfrealisatie is ontwikkeld vanuit 30 jaar ervaring. Het biedt een platform om (weer) dicht vanuit je kernkwaliteiten in je werk en je leven te staan.
Als het wenselijk is dat  individuele leidinggevenden en/of medewerkers gesteund worden, kan ik hen persoonlijk

op maat coachen.

Ik ben Beroepscoach Practitioner, geaccrediteerd door het Nobco en counselor-coach.
Om mijn eigen kwaliteit up to date te houden, volg ik vanaf september 2018 ook een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam; in 2019 ben ik tevens Integratief Counselor.
Ben ook vader van een gezin met 4 kinderen die ondertussen allemaal hun pad zijn gegaan.

https://www.linkedin.com/in/schoofpaul/