Tim (5 sessies – paniekaanvallen)
“Ik ben met Paul in contact gekomen toen ik besefte dat ik aan mezelf moest werken en daar hulp bij nodig had. Voor ik bij Paul terecht kwam ben ik eerst bij twee andere partijen/therapeuten geweest, maar daar had ik geen klik mee. Met Paul had ik wel een klik, ik denk door zijn ervaring, betrokkenheid en open en directe aanpak. Door enkele omstandigheden in een kort tijdbestek speelden er bij mij zeer negatieve gevoelens. Paul heeft mij in enkele sessies geholpen tot de kern van het probleem door te dringen. Hierdoor heb ik enorm veel over mezelf geleerd en heb ik kunnen verwerken. Het doel dat wij in de eerste sessie hebben gesteld is volledig behaald. Daarbij sta ik nu ook veel openhartiger in het leven, en dat straalt positief af op mijn omgeving. Enorm gelukkige ervaring, bedankt!”

Sjoerd (15 jaar – 4 sessies – faalangst)
Mail van zijn moeder:
“Ha Paul,
Hier de vele woorden van Sjoerd (15 jaar): “Fijn om mee te praten.” Meer komt er niet uit. “Dat is het”, zegt hij.
Hij is blij en vrolijk en speelt veel piano. Hij zit goed in zijn vel. Dank je wel.”